Dit zijn een aantal voorbeelden van websites die wij hebben gebouwd

Blitzz Kappers : Een moderne en ruime kapsalon gevestigd aan de Weerdingerstraat 10 in Emmen. De eigenaren Sandra & Alain Godron vinden ‘de klant’ de belangrijkste persoon in hun kapsalon!

Door een persoonlijke benadering, een eerlijk advies en standaard een kopje koffie voelt de klant zich al snel thuis.

La Solva Fotografie : De super fotografe Monique de Haas verheft fotograferen tot kunst. In haar portretten staan mensen centraal; dat kunnen alle soorten mensen zijn in allerlei soorten settings.

Denk aan newborn- of babyshoots, bruidsfotografie of bijvoorbeeld glamourfoto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

AndraY WebDesigN : Door onze grote kennis op het gebied van IT technologie en van de allernieuwste software ontwikkelingen kan er altijd voordeel worden behaald voor onze klanten op het gebied van E-commerce. Uit ervaring weten wij dat bedrijven het internet en de kracht hiervan niet altijd optimaal benutten. Onze missie is m.b.v. WordPress en Seoshop uw onderneming krachtiger en slagvaardiger te maken op social media.

Gelissen Tweewielers is gevestigd in Schoonebeek en de eigenaar Willem Gelissen is gespecialiseerd in Puch, BEONE, Bikkel en EBIKE. De eigenaar Willem Gelissen is van kleins af aan opgegroeid tussen de fietsen. Wanneer u bij ons een fiets bestelt wordt deze door een van onze servicemonteurs gratis bij u thuis afgeleverd op een vooraf afgesproken tijd en datum. Ook worden daar het zadel en het stuur exact op uw maat afgesteld voor maximaal comfort. Onze servicemonteur zal u een uitleg geven over het gebruik van de fiets, zodat u meteen met een goed gevoel op weg kunt.

Dit zijn een aantal voorbeelden van logo's van de websites die wij hebben gebouwd

Blitzz-kappers-visitekaartje
onlinelogomaker-021416-1753
La Solva

Dit zijn een aantal voorbeelden van ambachtelijk ingebonden notitieboeken welke wij hebben gemaakt.

Deze worden gebruikt als aantekenboek door cursisten en worden op maat gemaakt.

In de boekbinderij worden op ambachtelijke wijze de boeken ingebonden, ook wordt er drukwerk verzorgd en worden soms restauratiewerkzaamheden gedaan. Het gebouw de Meerpaal is één van de dagactiviteitencentra. Daar is onder andere boekbinderij “De brug” gevestigd.

20160423_130528-rechtop
20160421_115535-rechtop