blitzzkappers

Blitzz Kappers : Een moderne en ruime kapsalon gevestigd aan de Weerdingerstraat 10 in Emmen. De eigenaren Sandra & Alain Godron vinden ‘de klant’ de belangrijkste persoon in hun kapsalon!

Door een persoonlijke benadering, een eerlijk advies en standaard een kopje koffie voelt de klant zich al snel thuis.


lasolva

La Solva Fotografie : De super fotografe Monique de Haas verheft fotograferen tot kunst. In haar portretten staan mensen centraal; dat kunnen alle soorten mensen zijn in allerlei soorten settings.

Denk aan newborn- of babyshoots, bruidsfotografie of bijvoorbeeld glamourfoto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Andray-website

AndraY WebDesigN : Door onze grote kennis op het gebied van IT technologie en van de allernieuwste software ontwikkelingen kan er altijd voordeel worden behaald voor onze klanten op het gebied van E-commerce. Uit ervaring weten wij dat bedrijven het internet en de kracht hiervan niet altijd optimaal benutten. Onze missie is m.b.v. WordPress en Seoshop uw onderneming krachtiger en slagvaardiger te maken op social media.

 

2016-09-29-20_37_04-welkom-bij-skivereniging-drenthe-_-skivereniging-drenthe

 

Ski vereniging Drenthe heeft zich tot doel gesteld om de ski sport te stimuleren. We doen dat door ski en snowboard les voor iedereen mogelijk te maken, vlak om de hoek in Drenthe. Daarnaast helpen we wintersporters zich goed voor te bereiden op de wintersport door ski/snowboard lessen te geven, sneeuwfit trainingen in de zaal en door middel van Nordic walking de algehele conditie het hele jaar op peil te houden. Wat is er mooier dan met de hele familie, van kleine kinderen tot en met opa en oma gezellig te wintersporten. Dat kan door de juiste voorbereiding. U kunt natuurlijk zelf kiezen welke activiteit het best bij uw situatie past.


tweewielers

Gelissen Tweewielers is gevestigd in Schoonebeek en de eigenaar Willem Gelissen is gespecialiseerd in Puch, BEONE, Bikkel en EBIKE. De eigenaar Willem Gelissen is van kleins af aan opgegroeid tussen de fietsen. Wanneer u bij ons een fiets bestelt wordt deze door een van onze servicemonteurs gratis bij u thuis afgeleverd op een vooraf afgesproken tijd en datum. Ook worden daar het zadel en het stuur exact op uw maat afgesteld voor maximaal comfort. Onze servicemonteur zal u een uitleg geven over het gebruik van de fiets, zodat u meteen met een goed gevoel op weg kunt.