AnalyseWij inventariseren grondig wat uw wensen en doelstellingen zijn voor de website. Ook gaan we na wat precies uw doelgroepen zijn, wat uw bezoekers van de website verwachten en welke functionaliteiten er nodig zijn om effectief met uw bezoekers te communiceren (bijvoorbeeld: formulier, nieuwsrubriek, blog, social media, etc.).

mobiel

Responsive designVoor en tijdens het designproces is het erg belangrijk om rekening te houden met de gekozen responsive oplossing die er voor zorgt dat de website beter wordt getoond op allerlei apparaten. De websites zijn vormgegeven volgens de laatste trends en uiteraard geschikt voor elk apparaat (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons).

Optimalisatie Een website wordt pas echt goed als je gaat meten en verbeteren. We koppelen uw website aan Google Analytics. Wij zorgen ook dat uw bedrijf door Google goed vindbaar is. Het schrijven van de teksten dienen perfect aan te sluiten op de behoefte van uw doelgroep hetgeen een belangrijk onderdeel is bij het vergroten van de vindbaarheid van de website in Google.

vindbaar

 

prof

 

Professioneel
Wij leveren een professionele en goed te onderhouden website in WordPress. Uw website zal uw bedrijf sterker in de markt zetten.