De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan. Wordt het materiaal digitaal door u aangeleverd? Wilt u dat wij de teksten en het beeldmateriaal voor de website verzorgen? Gaat het om een eenvoudige “statische” website of een database-gestuurde “dynamische” site? Dit zijn een aantal factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website.

Om u te helpen een idee te krijgen welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling van een website staat hieronder een globale kostenindicatie. U kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor de website te krijgen.

Bij onderstaande prijzen is het onderhoud in de prijs inbegrepen. Dat betekent dat wij regelmatig meten hoe de website wordt bezocht. Wanneer er een aanpassing aan de website moet worden uitgevoerd kunt u altijd op ons rekenen. Afspraak is afspraak!

Drawing

 

Budget

Benodigd budget €200,- tot €300,-

 

Een budgetwebsite is een professionele website voor een klein budget.

Het ontwerpen van een logo is inbegrepen.

 

Drawing

 

Zakelijk

Benodigd budget €300,- tot €500,-

 

Een kleinzakelijke website is ideaal voor kleinere ondernemers zoals consultants, zzp-ers enz. De website bestaat uit c.a. 5 tot 10 pagina’s, een contactformulier en het ontwerpen van een logo.

 

Drawing

 

ZakelijkPlus

Benodigd budget €500,- tot €700,-

 

Deze website heeft een maatwerk lay-out toegespitst op je huisstijl en in principe een onbeperkt aantal pagina’s. Er is ruimte voor een beperkt aantal modules als een blog. Het ontwerpen van een logo is hierbij inbegrepen.

 

Drawing

 

Uitgebreid

Benodigd budget €700,- tot €900,-

 

Een maatwerk website met naar keuze meerdere pagina lay-outs. Deze website kent modules zoals bijvoorbeeld een beveiligd gedeelte, usermanagement, intranet enz.
Het ontwerpen van een logo is hierbij inbegrepen.

Drawing

 

Beheer

Jaarbudget €100,- tot €150,-

 

Onderhoud van Drupal en WordPress websites.
Migraties naar een nieuwere versie met afstemming bij de hostingprovider.
Beheer, bijhouden statistieken en rapporteren, diskgebruik in de gaten houden en noodzakelijke updates installeren.

Stel uw vraag

Stuur ons een email en wij nemen zsm contact met u op